Brawl Stars Daily Berita

Ing Brawland sampeyan bisa nemokake koleksi saben dina item warta sing diwenehake dening Brawl Stars Daily!

2020 Website Update – New Features, Changes, and More!

Diterbitake: 2020-03-28 21:00:00

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
3/26/2020 Brawl Stars Balance Changes and Bug Fixes

Diterbitake: 2020-03-26 21:48:07

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
The March Update is Here! Meet Jacky, new Gadgets, new Skins, new Maps, and Much More!

Diterbitake: 2020-03-17 22:34:32

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily

Stars Brawl Leaderboard

Keperluan kanggo ngerti sapa sing paling apik ing 200 Bintang Brawl? Priksa leaderboards karo 200 pemain lan klub paling dhuwur !

-118m
Jeneng pamuter Tropi
1 STS|EmerickYT Trophy 36939
2 Ash YouTube Trophy 34866
3 APTOMATO Trophy 34822
4 TwistiTwik Trophy 34724
5 Hyra Trophy 34027
-112m
Jeneng klub Tropi
1 Provocation X Trophy 2919738
2 CODEMAGIC Trophy 2867283
3 Provocation UK Trophy 2563566
4 QLASH Storm Trophy 2547865
5 Provocation Trophy 2510373