Brawl Stars Daily Berita

Ing Brawland sampeyan bisa nemokake koleksi saben dina item warta sing diwenehake dening Brawl Stars Daily!

Brawl Stars 2020 Lunar Update Release Notes

Diterbitake: 2020-01-23 17:12:00

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
32 Tips For Playing Every Brawler in Brawl Stars

Diterbitake: 2020-01-23 00:06:56

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
Beginner Tips and Advice for New Brawl Stars Players

Diterbitake: 2020-01-12 23:55:26

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily

Stars Brawl Leaderboard

Keperluan kanggo ngerti sapa sing paling apik ing 200 Bintang Brawl? Priksa leaderboards karo 200 pemain lan klub paling dhuwur !

-55m
Jeneng pamuter Tropi
1 TwistiTwik Trophy 27809
2 Feli >.< Trophy 25450
3 Arcadians Trophy 25429
4 ✨BONOX2✨ Trophy 25427
5 LINO ☬ Trophy 25186
-51m
Jeneng klub Tropi
1 Spacestation Trophy 2026544
2 Provocation X Trophy 2010441
3 Trebor BS Trophy 1969808
4 Provocation Trophy 1967014
5 QLASH Olympus Trophy 1921619