Brawl Stars Daily Berita

Ing Brawland sampeyan bisa nemokake koleksi saben dina item warta sing diwenehake dening Brawl Stars Daily!

Brawl Stars: Brawl Talk – Welcome to Starr Park! Gift Shop, Colette & More!

I

Diterbitake: 2020-09-09 05:47:25

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
June Brawl Talk: New Brawler Surge, TONS of New Skins, and More

T

Diterbitake: 2020-06-27 07:01:15

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
Brawl Pass – Is it Worth it and Should you buy it?

I

Diterbitake: 2020-06-04 22:54:52

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily

Stars Brawl Leaderboard

Keperluan kanggo ngerti sapa sing paling apik ing 200 Bintang Brawl? Priksa leaderboards karo 200 pemain lan klub paling dhuwur !

-114m
Jeneng pamuter Tropi
1 Tribe|SpenLCYT Trophy 37344
2 Tribe|Tom Trophy 36375
3 BL|VŦzim Trophy 35851
4 NE | Stas. Trophy 35713
5 O_x Trophy 35679
-117m
Jeneng klub Tropi
1 CODEMAGIC Trophy 2913390
2 AFGM GENESIS Trophy 2731408
3 COSMOVISION Trophy 2710767
4 〖ᴳᵒᵈⱫ〗 Trophy 2647854
5 QLASH Storm Trophy 2638666