Brawl Stars Daily Berita

Ing Brawland sampeyan bisa nemokake koleksi saben dina item warta sing diwenehake dening Brawl Stars Daily!

The Brawl Stars November (Snowtel) Update Has Arrived!

Diterbitake: 2020-11-11 08:59:36

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
Brawl Talk: Holiday Getaway, New Brawler Lou, New Skins, and More

Diterbitake: 2020-11-11 04:00:38

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
Brawl Stars Daily: Redesigned

Diterbitake: 2020-10-31 06:01:00

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily

Stars Brawl Leaderboard

Keperluan kanggo ngerti sapa sing paling apik ing 200 Bintang Brawl? Priksa leaderboards karo 200 pemain lan klub paling dhuwur !

-60m
Jeneng pamuter Tropi
1 LLSVJeton Trophy 46005
2 YT VITAL_SHARK Trophy 45081
3 🖤JIGSAW🖤 Trophy 42219
4 DJ黄金のグーン Trophy 42027
5 ⚜Nick⚜ Trophy 41577
-56m
Jeneng klub Tropi
1 CODEMAGIC Trophy 3199120
2 AFGM GENESIS Trophy 3147372
3 Brawl Hunters Trophy 2987697
4 A Few Good Men Trophy 2978123
5 Quacks🦆 Trophy 2873929