Brawl Stars Daily Berita

Ing Brawland sampeyan bisa nemokake koleksi saben dina item warta sing diwenehake dening Brawl Stars Daily!

The #Goldarmgang (April 2021) Brawl Stars Update Has Arrived

Diterbitake: 2021-04-06 18:58:00

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
Lootcakes – Earn Rewards for Spending In Brawl Stars!

Diterbitake: 2021-03-20 20:01:46

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
Brawl Stars Power League Update Patch Notes

Diterbitake: 2021-03-15 16:38:00

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily

Stars Brawl Leaderboard

Keperluan kanggo ngerti sapa sing paling apik ing 200 Bintang Brawl? Priksa leaderboards karo 200 pemain lan klub paling dhuwur !

-119m
Jeneng pamuter Tropi
1 Tribe | Raz Trophy 49388
2 Flare| 𝓴𝓪𝔀💫 Trophy 48463
3 tylo ♡ Trophy 48010
4 XO | Yoshi825 Trophy 47943
5 Gene😡 Trophy 47820
-114m
Jeneng klub Tropi
1 MBC & Efsoßros Trophy 4122865
2 zRush🖤 Trophy 4025781
3 AFGM GENESIS Trophy 3918998
4 Brawl Hunters Trophy 3918896
5 The X-Pendables Trophy 3918296