Brawl Stars Daily Berita

Ing Brawland sampeyan bisa nemokake koleksi saben dina item warta sing diwenehake dening Brawl Stars Daily!

July 2020 Brawl Stars Update – Patch Notes

Diterbitake: 2020-07-03 04:50:51

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
June Brawl Talk: New Brawler Surge, TONS of New Skins, and More

Diterbitake: 2020-06-27 07:01:15

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily
Brawl Pass – Is it Worth it and Should you buy it?

Diterbitake: 2020-06-04 22:54:52

Waca liyane babagan Brawl Stars Daily

Stars Brawl Leaderboard

Keperluan kanggo ngerti sapa sing paling apik ing 200 Bintang Brawl? Priksa leaderboards karo 200 pemain lan klub paling dhuwur !

105152m
Jeneng pamuter Tropi
1 Tribe|Toxic Tom Trophy 34480
2 爆アドティンティン丸(極) Trophy 26219
3 よっこらテックス(極) Trophy 27044
4 DrageYT Trophy 38143
5 EmerickYT Trophy 27212
105152m
Jeneng klub Tropi
1 CODEMAGIC Trophy 3075296
2 CCC BS Trophy 19100
3 Provocation X Trophy 10286
4 CODEMAGIC FR Trophy 2555936
5 〖ᴳᵒᵈⱫ〗 Trophy 2820853